Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Nincs magyar amatőr ökölvívás a Szabó testvérek nélkül
Nincs magyar amatőr ökölvívás a Szabó testvérek nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 24.
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség a napokban két interjút is közölt honlapján a DVSC bokszklub vezetőivel, Szabó Sándorral (KATT IDE ) és Szabó Ildikóval (KATT IDE ).




Szabó Sándort, mint a MÖSZ elnökségi tagját, a debreceni ökölvívás motorját mutatja be a cikk, aki röviden véleményezte Bernáth Attila és Bernáth László Bocskain nyújtott teljesítményét is. Emellett beszélt a sportágba történő befektetéseiről és a jelenlegi edzéseinkről, Hajdúhadházon és Debrecenben. A DVSC klubelnöke kitért arra is, hogy 2021-ben több nagy viadal megrendezésére is pályázni fog az egyesület Debrecenben, na és a pofonpartikról sem feledkezünk el.

Szabó Ildikó szintén beszélt a Bocskai-emlékversenyről, amely idén már 65. alkalommal hozta Debrecenbe a világ amatőr bokszmezőnyének egy jelentős részét. A tehetségek folyamatos felfedezését is említette a DVSC klubmenedzsere, s a rendszeres, versenyzők számára tagdíjmentes tréninget, ahol igazi családias közösség alakult ki, ráadásul az egyesület kapcsolata a városvezetéssel is kiváló. Így a régióvezető DVSC Debrecen büszkesége is.

A részleteket tehát a fenti linkeken keresztül olvashatja bárki. 

Ma pedig hamarosan megírjuk, hogy az Énekesen mikor kezdenek bunyósaink. Hajrá, DVSC! 
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites