Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Énekes: mindenki nyert pénteken, ma 3-an döntőznek!
Énekes: mindenki nyert pénteken, ma 3-an döntőznek! Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. február 27.
A budapesti Énekes István Ifjúsági Ökölvívó Emlékversenyen pénteken két DVSC-s győzött az elődöntőben, ma, délelőtt 10 órától az aranyért küzd 3 embere a DVSC-nek. 
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS ITT (10 órától) KATT IDE !

Szabó
Titusz: pénteken az elődöntőkben nyertek a mieink, ahogy elvártuk tőlük. Bernáth László (52 kg) 3 menetben pontozással jutott a döntőbe. Jól bokszolt, az első menetben meg is fogta ellenfelét, de nem tudta befejezni idő előtt a meccset. Innentől inkább többet bunyózott kintről, ám így is simán nyert. Lakatos Kevin (81 kg) ellenfele kicsit "túlérezte" magát, már ahogy belekezdett a meccsbe látszott rajta, hogy nagyon elszánt. Erősen is kezdett, de érezhető volt, hogy nagy falat lesz neki Kevin, s végül mintegy fél perccel később az edzője is ezt érezhette (nehogy baja legyen), mert amikor kapott pár nagyot, bedobta a törülközőt. 

Titusz szerint szombaton a finálékban is sikereket vár el a srácoktól. A pénteken győző Laci és Kevin mellé csatlakozik Bernáth Imre (49 kg) is. Ő egy egrivel bunyózik, aki nem lesz könnyű ellenfél, de mint mondták a srácok és edzőjük, mindenki nyerni ment az Énekesre. Bernáth Lacinak ehhez az őt korábban legyőző Énekes Dominikot kell legyűrnie, míg Kevin nem bízhatja el magát, de úgy véljük magabiztosan hoznia kell magát.

A lányok kezdenek szombaton, majd díjátadást követően a fiúk következnek. Bernáth Imre a 8. párban bokszol Farkas Attila (DRK) ellen, majd a 9. párban Énekes Dominik (CSB) vár Bernáth Lászlóra. Lakatos Kevin és Cseri Lajos (IMP) a 15. párban csap össze.

A fotón balról: Szabó Titusz, Bernáth Imre, Lakatos Kevin, Bernáth László, Szabó Ildikó látható.



Hajrá, DVSC!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites