Kezdőlap arrow Hírek arrow Elmarad a diákolimpia, további részletek jövő héten
Elmarad a diákolimpia, további részletek jövő héten Nyomtatás E-mail
Írta: ember   
2021. március 05.
Friss bejelentés
, miszerint a jövő héten esedékes, Hajdúszoboszlón tervezett Utánpótlás Magyar Kupa (régi nevén diákolimpia) elmarad, pontosabban elvileg később rendezik meg a serdülők és juniorok országos viadalát. A döntést a Magyar Ökölvívó Szakszövetség hozta meg, miután a magyar kormány bejelentette, hogy további szigorítások várhatók 2021. március 8-tól, a Covid-helyzet miatt. 

Hétfőn egyébként a jövővel kapcsolatban gyűlést tart a MÖSZ, ami után okosabbak leszünk, hogy kicsit távolabbra tekintve mire lehet számítani.

A szövetség Facebook-posztjának szövegét változtatás nélkül közöljük alább:

"A Magyar Ökölvívó Szakszövetség  elhalasztja az Utánpótlás Magyar Kupa serdülő-és junior ökölvívó versenyt.
A koronavírus-járvány harmadik hulláma és az elmúlt napok romló járványadatait, valamint a növekvő napi megbetegedéseket figyelembe véve,  több hatályban lévő védelmi intézkedés szigorítását (iskolák bezárása) rendelte el a mai napon a kormány. 
A fentiek miatt a Szakszövetség keretorvosa, Dr. Somogyi Péter az esemény elhalasztását, későbbiekben történő megrendezését javasolta, melyet a MÖSZ Elnöksége az 1/2021.03.04. számú határozatával elfogadott.
Az esemény új időpontjának véglegesítését követően ismételten tájékoztatást küldünk az egyesületeknek. 
A fenti intézkedéseket a Magyar Ökölvívó Szakszövetség az ökölvívó család sportolói, sportszakemberei és családjaik védelmében hozta meg.
Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!"

Versenyzőinknek kitartást és további jó munkát kívánunk, s reméljük, a sikeres Énekes-emlékverseny után nemsoká újabb tornákon tudnak szerepelni és nyerni bunyósaink!
 
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites