Kezdőlap
Kezdőlap
Történelmet írtak a bunyósok Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 24.
Egy 19 éves debreceni srác okozta a generációváltás jegyében lezajlott egri amatõr férfi ökölvívó bajnokság legnagyobb meglepetését: a junior Európa-bajnoki bronzérmes Kalucza Norbert az 51 kilogrammosok döntõjében legyõzte a friss világbajnoki ezüstérmes Bedák Pált.Kalucza Norbert szereplése feltette a koronát a DVSC ökölvívóinak idei teljesítményére, a piros-fehér sportolók 12 arany-, 2 ezüst- és 18 bronzérmet szereztek az országos bajnokságokon, s nagy fölénnyel nyerték az egyesületek közti pontversenyt is. Ez utóbbi különösen értékes, hiszen debreceni ökölvívó klub még soha nem végzett a táblázat élén.
Tovább...
 
Kalucza Norbert december legjobbja! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
 
Image
Amikor Szabó Beáta megnyerte harmadik felnõtt magyar bajnoki címét, tulajdonképpen eldõlt, december hónapban ki lesz a legjobb DVSC-s ökölvívó. Szabó Sándor ügyvezetõ azonban azt mondta, várjuk meg a felnõtt ob-t, hátha a „kis” Kalucza meglepetést okoz. A megérzés bejött, Norbi három gyõztes meccs után állhatott fel a dobogó legfelsõ fokára.
Tovább...
 
Az ötödik sem okozott gondot! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Idei utolsó, ötödik profi mérkõzését is magabiztosan hozta Zöld Ferenc, a DVSC Ökölvívó Kft. versenyzõje négymenetes csatában gyõzte le a szlovák Miro Dicky-t.Portálunk a szakosztály évzáró vacsorája után készített interjút a tehetséges öklözõvel.

 

Tovább...
 
Kalucza legyõzte Bedákot!!! Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Fantasztikus debreceni siker született a férfi országos bajnokság légsúlyú döntõjében, junior Európa-bajnoki bronzérmesünk, Kalucza Norbert parádés mérkõzésen gyõzte le a felnõtt vb-ezüstérmest, Bedák Pált.Egy gombost?t sem lehetett leejteni az ökölvívó ob döntõinek otthont adó Hotel Eger konferenciatermében. A szépszámú nézõsereg a Kalucza-Bedák mérkõzésen igazi bunyót láthatott, ahol versenyzõnk 40-39 arányú pontozással bizonyult jobbnak nagynev? ellenfelénél.
Tovább...
 
Továbbá...
  • Férfi ob: Kalucza a döntõben!
  • Két versenyzõnk a négy között!
  • Ma kezdõdik a felnõtt magyar bajnokság
  • November legjobbja: Török Ferenc
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3689 - 3696 / 3754
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites