Kezdőlap
Kezdőlap
Zöld Tomi a legjobb nyolc között Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Tomi 20:5 arányú pontozással verte türkmén ellenfelét, így már a legjobb nyolc között várhatja a folytatást, ami nem ígérkezik könny?nek, hiszen a kategória legkeményebb harcosával, egy ukrán fiúval kell megmérkõznie. Siker esetén már biztos az érem, ami fantasztikus bravúr lenne a fiatal ökölvívótól.
Tovább...
 
Kadet-vb: Szabó-vereség Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Bizakodva vártuk Ervin fellépését, hiszen a kanadai nem t?nt valami félelmetes ellenfélnek. A találkozó egészére a kiegyenlített küzdelem volt jellemzõ, a két fiú közel azonos erõt képviselt. Az erõsen döntetlen szagú meccsen a harmadik menetben m?szaki hiba miatt 1,5 percig nem m?ködött a pontozógép, pedig ebben az idõszakban öklözõnk jóval többet ütött vetélytársánál. A bírók azonban ezt nem vették figyelembe, így a kanadai Zevski 19:8-as pontozással gyõzött.
Tovább...
 
Felemás sorsolás a kadet vb-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Az 52 kilogrammban versenyzõ Zöld Tamás alaposan belehúzott, kedden, az elsõ kanyarban egy volt szovjet utódállam, Tádzsikisztán öklözõjével néz majd farkasszemet, ami az ottani bunyósok tudását ismerve nem túl jó elõjel. Tamás azonban nem azért utazott ki az angliai kikötõvárosba, hogy a nevezetességekkel ismerkedjen, s habitusát ismerve, biztosan kemény csatát vív majd ázsiai ellenfelével.
Tovább...
 
Ketten utaznak a kadet-vb-re Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Szabó Sándor ügyvezetõ tájékoztatása szerint Tamás és Ervin vb-szereplése egy percig sem forgott veszélyben, a két tehetség vitán felül jobb volt vetélytársánál, a vasasos Kálénál, illetve a hajdúsámsoni Telegdinél. Bunyósaink formájuk alapján - egy jó sorsolással - akár az érmes helyezések sorsába is beleszólhatnak, ami fantasztikus dolog lenne Kalucza Norbi junior Eb bronzérme után.
Tovább...
 
Továbbá...
  • A hónap legjobbja Szabó Ervin
  • Aranyalma-kupa
  • Hajdú-kupa
  • Túl a harmadik profi meccsen
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3761 - 3768 / 3807
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites