Kezdőlap
Kezdőlap
Niki már az olimpiára készül Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
A DVSC versenyzõi két elsõ és két második helyezést „ütöttek össze” az OB-n, Simon Nikolett 50 kilogrammban aranyérmet szerzett, de klubtársa, Szabó Beáta is a dobogó legfelsõ fokára állhatott fel. A csapat pontjainak számát Báka Tünde ezüstérme tovább gyarapította, de második helyet szerzett a hajdúsámsoni Demeter Zsuzsanna is.
Simon Niki érdekes figurája a magyar nõi bokszéletnek, hiszen amellett, hogy sorra nyeri az ökölvívó bajnoki címeket, (eredménylista a cikk végén) a kick-box világában is a legjobbak közé tartozik, de nemcsak az országban, hanem az egész világon.
Tovább...
 
Debreceni sikerek a nõi ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
Egy fiatal sportág, a nõi ökölvívás képviselõi adtak egymásnak randevút Debrecenben, hogy eldöntsék, kik az ország legjobb bunyósai. A gyengébb nem 1996-óta pofozkodik hivatalosan a szorítóban, s az eltelt rövid idõ alatt nemzetközi szinten is letette névjegyét a sportág. Az ob-ra elõzetesen 72 nevezés érkezett, de a mérlegelésen már csak 52-en vettek részt.

 

Tovább...
 
Nõi bajnokságot rendez Debrecen Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.
Image
Rangos sportesemény házigazdája lesz a hét végén Debrecen, városunkban rendezik az idei nõi országos ökölvívó bajnokságot. Az indulók az ország összes ökölvívó-klubjából érkeznek, a verseny elõtt 73 nõi versenyzõ adta le nevezését, s lesz olyan súlycsoport is, ahol 9 versenyzõ fog csatázni az érmekért, de átlagban minden kategóriában 4-5 öklözõ áll rajthoz.
Tovább...
 
Kertész Henrik befejezte Nyomtatás E-mail
Írta: zoli   
2007. október 21.

Image
A Bocskai-emlékverseny igazi csemege lesz a bokszrajongók számára, de sajnos az örömbe egy kis üröm is vegyül, hiszen a legeredményesebb debreceni bunyós, Kertész Henrik ezen a viadalon már nem lép szorítóba.

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3801 - 3808 / 3809
© 2007 dvscboxing.hu
E-mail: [email protected]
Joomla egy nyílt forráskódú rendszer, mely a GNU/GPL Licensz alatt áll.
Joomla Templates and Joomla Web Sites